Stručno usavršavanje na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu

Jedan od polaznika stručnog usavršavanja na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, na obuci za operativne trenere biciklizma je i naša redovna takmičarka, seniorka, višestruka osvajačica medalja na Balkanskim prvenstvima i drugim međunarodnim takmičenjima, Ivana Kostić.

Ovo je prvi put da Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu organizuje obuku za trenere biciklizma i izuzetno nam je drago što je naš klub uspeo da ostvari saradnju sa Fakultetom.

 

“Veoma je značajno što sam dobila priliku da steknem nova i usavršim postojeća znanja, a da pritom učim od najboljih stručnjaka u svojim oblastima. Takođe smatram da je izuzetno bitno da sportisti na vreme razmišljaju o tome šta posle sportske karijere.”, objasnila je Ivana.

 

Planiramo da u budućnosti ulažemo još više u obrazovanje u sportu i da proširimo naš tim sportskih stručnjaka, a sve u cilju postizanja maksimalnih rezultata na državnom i međunarodnom nivou. Takođe, jedan od primarnih ciljeva nam je i uključivanje što većeg broja mladih u sprot i rad sa decom školskog uzrasta.