Vršački izazov – 24.09.2017.

Naissusovci uspešno odgovorili izazovu.

 

U nedelju, 24.09.2017. godine održana je jubilarna trka,  10. po redu –  Vršački izazov. Organizator takmičenja, Klub Izazov, se svojski potrudio da takmičarima omogući maksimalno uživanje na dobro obeleženoj i obezbeđenoj stazi dugoj 3.8km.

 

 

Srebrne medalje u seniorskoj konkurenciji pripale su Marku Stanimiroviću, kome je za samo 15 sec izmakla pobeda i Ivani Kostić, koja je trku vozila u dresu svoje profesionalne ekipe SMF team iz Grčke.

 

 

 

“Nisam se dobro snašao na startu i od početka trke izgubio dragoceno vreme. Međutim, iz kruga u krug sam vozio sve bolje i polako stizao takmičara kragujevačkog Radničkog. U neizvesnoj borbi do samog finiša, razliku sam  smanjio na 15 sec, i završio trku na odličnom drugom mestu.”, preneo nam je Stanimirović

Bronza je u seniorskoj konkurenciji pripala takođe našem takmičaru, Danijelu Karatoviću i ovo je još jedan u nizu njegovih dobrih rezultata ove sezone, i u drumskom i u planinskom biciklizmu.

 

Danijel je ujedno osvojio i drugo mesto u kategoriji mlađih seniora, iza ukupnog pobednika trke Nikole Gvozdenovića iz kragujevačkog Radničkog, a postolje je upotpunio naš takmičar, Aleksandar Momčilović.

Gostujući učesnik BK Naissus na ovoj trci, odličan Marjan Mitić iz Vranja, je potvrdio dominaciju ove sezone u konkurenciji mastersa upisavši još jednu pobedu.