Generalni plasman MTB Kupa Srbije

Posle 5  trka za Kup Srbije, na tačno pola puta, možemo se osvrnuti i baciti pogled na dosadašnje rezultate ove sezone.

trke za mtb kup

 

Imali smo predstavnike na svim trkama za Kup, a takođe smo i na svakoj trci bili na postolju. U seniorskoj konkurenciji, Stanimirović čuva treću poziciju, što je izvanredan rezultat, a ne bi nas iznenadilo ni to da se posle trke u Crnoj Travi, na stazi koja njemu po konfiguraciji odgovara, poboljša na listi.

 

U pojedinačnoj konkurenciji, Danijel Karatović se nalazi na 4. mestu u konkurenciji mlađih seniora, odnosno na 6. mestu u ukupnoj konkurenciji, dok je Aleksandar Momčilović na 5. mestu u U23 kategoriji, odnosno 12. senior ukupno.

 

ekipni mtb

Posle pet trka za Kup, Naissus je i dalje na prvom mestu ekipno. Momci vredno rade kako bi zajedno, kao tim, zadržali ovaj plasman do kraja sezone.

 

U konkurenciji seniorki, posle pobede na Stražilovu, Ivana Kostić je popravila plasman i sada se nalazi na drugom mestu. Ne krije ambicije da bi do kraja sezone mogla da svojim rezultatima izbije i na prvo mesto Generalnog plasmana.

 

Junior,   Milan Bjelica je na petom mestu u pojedinačnoj konkurenciji.

 

Kod hobista, u sport kategoriji, Dušan Kulić ubedljivo prvi pojedinačno, dok je David Jovanović na trećem mestu u istoj kategoriji.