Pojačanje za Naissus 018

U prvu takmičarsku sezonu, Naissus 018 ulazi sigurno, a dvadesetogodišnji Aleksandar Momčilović i Danijel Karatović  su pravo osveženje za naš tim.

Takmičiće se u kategoriji Under 23, kao i u 2016. kada su ekipno ostvarili zapazene rezultate na gotovo svakoj trci koju su startovali. Sa velikim planovima  i ciljevima pred sobom, uveliko se spremaju za narednu sezonu.

 

“Moja tek druga sezona u biciklizmu, nekako je prebrzo prosla. Zao mi je sto nije bilo vise trka, ali nekoliko podijuma u kategoriji U23 je svakako vredno pomena. Svaka trka je bila posebna na svoj nacin, ali sam najviše zadovoljan državnim prvenstvom u Niškoj banji, na stazi na kojoj najcesce treniram. Poceo sam pripreme za sledecu sezonu, a jedan od ciljeva mi je i što bolji plasman na državnom prvenstvu.”, kaže Danijel.

 

“Ove godine sam odvozio sedam trka za Kup Srbije. Nisam potpuno zadovoljan odvoženim trkama u 2016., jer znam da mogu biti bolji. Pripreme za narednu sezonu uveliko traju. Sezonu ću započeti u dresu novog kluba, što me dodatno motiviše.”, otkrio nam je Aleksandar.

 

Danijel i Aleksandar će u učestvovati na svim trkama za Kup Srbije u mtb-u, kao i na nekoliko medjunarodnih maratona i trka u okolini. Želimo im dobrodošlicu i uspešnu sezonu.